Over ons

AUTOCENTRUM HOOGEZAND,

Een nieuwe eigenaar maar toch oud en vertrouwd!

Welkom bij Autocentrum Hoogezand!

 

Een bekende en vertrouwde naam in de omgeving, voor onderhoud aan en aankoop van uw nieuwe/gebruikte auto, is op 21 oktober 2019 overgenomen door JAAP DIK auto’s in Assen.

 Op 3 september 2019 moest de vorige eigenaar wegens gezondheidsredenen een faillissement aanvragen. Omdat er altijd een nauw contact is geweest met de medewerkers van Autocentrum Hoogezand vonden wij het jammer dat dit prachtige bedrijf moest stoppen, en wij niet als enige. Eigenlijk is vanaf dat moment alles in een stroomversnelling geraakt. Gaandeweg het proces kwamen we erachter dat de vele en trouwe klanten, sommige al meer dan 35 jaar, ook heel teleurgesteld waren en vooral hoopten dat Autocentrum Hoogezand weer open zou gaan.

Op 21 oktober 2019 was het een feit, we hebben de inventaris en de voorraden overgenomen en zijn trots u te kunnen melden dat Autocentrum Hoogezand weer open is,  gelukkig met dezelfde vertrouwde gezichten die u gewend bent. Erwin Bakker die hier als leerling verkoper ooit begonnen is bij wat toen nog Opel Dorenbos heette, zal de dagelijkse leiding en verkoop in handen nemen. In de werkplaats zult u dezelfde vertrouwde gezichten zien die uw auto net zo perfect onderhouden zoals u dat al jaren gewend bent.

Uiteraard willen we ook graag nieuwe klanten verwelkomen. We bieden een mooie voorraad jonge occasions aan, waarbij u kunt kiezen voor zelf kopen of private lease. Uiteraard gaan we het Opel verleden van Autocentrum Hoogezand niet vergeten, en kunt u voor vakkundig advies en onderhoud aan uw Opel ook altijd bij ons terecht.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen aan de Ambachtsweg 4 te Hoogezand,

Erik Dik en Erwin Bakker

0598-317210

Van links naar rechts Fedde Bakker, Jan Kloetstra, Erwin Bakker, Bert Joostens

Bovag garantie

Bekijk occasions

Auto kopen? Wij hebben een mooi occasions aanbod. 

Lees meer
Bovag garantie

Maak afspraak

Maak direct online een afspraak in onze agenda!

Lees meer
Bovag garantie

Auto Onderhoud Plan

Bespaar tot 300 euro,- per jaar op uw autokosten!

Lees meer
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer